Min hud er ultrafølsom, jeg kan ikke bruge hudplejeprodukter
18
Mar 2021

0 Kommentarer

Min hud er ultrafølsom, jeg kan ikke bruge hudplejeprodukter

Min hud har tendens til den følsomme side. En fugtighedscreme, der ville fungere godt for min bedste ven, vil få min hud til at blive rød og irriteret, og nogle gange endda en smule hævet. Og dette er ikke nødvendigvis en allergi over for en bestemt ingrediens; faktisk har jeg aldrig haft allergi af nogen art. Det er bare, at jeg har ultra-sensitiv hud.

Og det er en rigtig downer. For jeg har også tør hud. Så min tørre hud irriterer mig, og de produkter, jeg bruger til at fugte, irriterer mig også... så hvad skal jeg gøre? Selv apoteksmærkerne, der angiver, at de er gode til følsom hud, kan få mine hudproblemer til at blusse op, hvis jeg bruger dem mere end et par gange om ugen. Og min hud har brug for (og fortjener) mere pleje end det.

Det, jeg virkelig havde brug for, var en hudplejeserie, der var specielt formuleret med de bedste ingredienser til virkelig følsom hud. Ikke kun løbe-of-the-mill følsomheder. 

BEDSTE HUDPLEJEPRODUKTER TIL VIRKELIG SENSITIV HUD

Efter at have prøvet en række forskellige rensemidler, serum og fugtighedscreme fra standardapotekets hylde, var jeg frustreret over at opdage, at de sjældent virkede med min ultrafølsomme hud (som er særligt følsom på mit ansigt og bryst). Men jeg var så heldig at have fundet disse produkter, der endelig, ENDELIG, giver mig den bedste hud, jeg nogensinde har haft. Det er fugtet (men ikke olieagtigt), naturligt lyserødt (i stedet for betændt) og fast/elastisk (ikke "crepey").

  1. Neocutis BIO CREAM Overnight Soothing Cream - Min hud har en tendens til at være på den tørre side, men vil bryde ud med mild akne, når jeg påfører fugtighedscreme om natten. Jeg har ikke fundet ud af, at det er tilfældet med denne beroligende creme fugtighedscreme natten over. Jeg kan bruge den om natten eller om morgenen, uden at min hud reagerer på en måde, der får mig til at skubbe flasken til bagsiden af ​​skabet, for aldrig at se dagens lys. Nix; denne flaske forbliver foran og i midten som en del af min daglige rutine. Det er beroligende efter en lang dag udendørs, og revitaliserende efter hvile. Jeg elsker, at den ikke er tilsat duft eller farver, og at den heller ikke er testet på dyr. Jeg føler, at min huds tone og tekstur er blevet forbedret, siden jeg begyndte at bruge denne creme, og de blødere områder af mit ansigt er blevet en smule opstrammet. Men i betragtning af hvor følsom min hud er over for produktet, er min yndlingsting ved denne creme, at den fugter og blødgør uden at forårsage røde pletter eller kløende områder. Det gør arbejdet for min følsomme hud, og det gør det godt.
  2. Neocutis NEO CLEANSE Gentle Skin Cleanser - I slutningen af ​​dagen vil jeg fjerne støv og snavs, samt makeup, uden at tørre ud og trække alle de naturlige gode ting fra min hud. Derfor elsker jeg denne rensecreme fra Neocutis. Den skyller blidt væk dagen uden at have nogen af ​​de skrappe renseingredienser, der plejede at efterlade mit vaskede ansigt og hals rødt og plettet. Efter at have brugt denne perfekte renser føles min hud frisk, behagelig og virkelig smuk i sin naturlige tilstand. Jeg elsker produkter med glycerin, da de virkelig hjælper min hud med at absorbere og holde på fugt, hvilket især er vigtigt for tør hud som min. Den er lavet af skånsomme ingredienser, der er perfekte til min rødmeudsatte hud, og jeg nyder virkelig følelsen af ​​mit friske ansigt efter vask med denne blide ansigtsrens.

  3. SkinMedica TNS Essential Serum - Jeg er forelsket i det her serum. Den er så skånsom, at jeg kan bruge den en eller to gange om dagen, hvis jeg vælger, og gør et smukt stykke arbejde med at opnå det endelige mål: at forynge min hud og samtidig reducere udseendet af fine linjer, tekstur og hudtone. Da min hud normalt varierer fra ret bleg til pink/rød, sætter jeg stor pris på aftenkvaliteten af ​​dette alt-i-én-serum.                                                         
  4. Obagi ELASTIderm øjencreme - Jeg ville ønske, jeg var begyndt at bruge en øjencreme i tyverne, men jeg kan ikke gå tilbage i tiden (selvom denne øjencreme nogle gange får mig til at føle, at jeg har det). Selvom huden omkring mine øjne ikke er så følsom som andre steder på mit ansigt, hals og décolleté, foretrækker jeg stadig en lysere creme til mine øjne, der er blid og har naturlige ingredienser. Fra første gang jeg begyndte at bruge denne Obagi øjencreme, mærkede jeg en forskel. Den er glat og får mine øjne til at føles lysere og yngre. Jeg bruger den hver aften, og nogle gange også om morgenen, alt efter mine planer for dagen og vejrsituationen (jeg fugter altid mere i de tørre/kolde vintermåneder).
  5. Neocutis NEO FIRM Hals & Decollete Stramningscreme - Alt for ofte vil jeg se kvinder med smukke, livlige ansigter, der ælder dem fem år, parret med en rynket/tør hals, der ælder dem syv år. Som en del af all-over hudpleje skal du sørge for at inkludere din hals og bryst (decolleté) i rutinen. Der er en masse kraft i denne lille flaske. Det er et fugtgivende kompleks, der er blidt nok til min hud, men kraftfuldt nok til virkelig at stramme huden i min nakke og genoprette noget af mit naturligt tabte kollagen og elastin. Det ser endda ud til at udjævne min hudtone en smule, som har en tendens til at svinge naturligt fra bleg til irriteret/rød i plettede pletter. Kombinationen af ​​peptider, kollagener, hyaluronsyre, glykolsyre (og mere) hjælper med at opstramme, pleje, revitalisere, forynge og beskytte min hud. Jeg er stor fan af denne nakkecreme.

 

Så der har du det; mine top 5 hudplejeprodukter til ultra-sensitiv hud som min. Før jeg fandt disse produkter, påførte jeg sjældent andet end en solcreme til lange dage udendørs. Nogle gange brugte jeg en lotion i mit ansigt, men det ville gøre det kløende og gøre mine kinder røde (ikke på en sød "rødmende" måde; på en "er du ok, du er meget rød" måde). Jeg hadede, at jeg ikke var i stand til at give min hud den pleje, den fortjente, og var frustreret over alle de produkter, jeg havde prøvet, som bare aldrig var den helt rigtige pasform. Jeg var så glad for at have fundet disse hudplejeartikler og er begejstret for at kunne dele listen med dig i håb om, at de også kan hjælpe din følsomme hud.


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres